Uutishuone

Uutishuone

Asiakastiedote: Lakkojen vaikutus Meira Novan toimituksiin (päivitetty)

26.01.2024 | Ajankohtaista

Tiedotetta täydennetty klo 12.15 tiedolla SEL:n lakkovaroituksesta.

Hyvät asiakkaamme,

Olemme jo aiemmin tiedottaneet laajoista ammattiliittojen lakoista 1.-2.2.2024, joilla toteutuessaan olisi merkittäviä vaikutuksia Meira Novan asiakastoimituksiin.

Häiriöitä saattaa ilmetä mm. tavaroiden maahantuonnissa, tavarantoimittajien tuotannossa, Meira Novalle saapuvissa ja Meira Novalta lähtevissä kuljetuksissa sekä Meira Novan asiakastoimipaikkojen omassa toiminnassa.

Pyydämmekin asiakkaitamme edelleen varautumaan mahdollisiin lakkoihin tilaamalla tuotteita ennakkoon toimituspäiville 29.-31.1.

Huomioittehan, että vaikka varaudumme kasvavaan kysyntään, joidenkin tuotteiden saatavuudessa saattaa olla puutteita. Lisäksi mikäli keräilykapasiteettimme täyttyy, voimme joutua sulkemaan tiettyjen tai kaikkien tuoteryhmien tilauskanavat päiväkohtaisesti ennen tilausajan päättymistä.

Huomioittehan myös, että mikäli tuotteiden maahantuonti tai tavarantoimittajien tuotanto keskeytyy lakon aikana, saattaa tuotepuutteita olla myös viikon 6 alkupuolella.

Pyrimme toimittamaan 1.-2.2. päiville tehdyt tilaukset kyseisten toimituspäivien aikana, mutta toimitusajat saattavat poiketa normaaleista ko. päivien sisällä.

Mikäli oma toimipaikkanne on lakonuhan piirissä, pidättehän tilauksenne ajan tasalla siten, että toimituksia ollaan vastaanottamassa sovittuna toimituspäivänä.

Uusia lakkoilmoituksia saattaa edelleen tulla, ja niillä voi olla muitakin kuin edellä mainittuja vaikutuksia toimitusketjuumme.

Asiakaspalvelumme palvelee teitä parhaansa mukaan, mikäli asiasta herää kysymyksiä.

Lisäys tiedotteeseen:
Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on jättänyt tänään ilmoituksen poliittisesta lakosta ajalle 31.1.-2.2.2024.
Lakkoon osallistuu 21 elintarvikealan yritystä ja sen piirissä on 4500 työntekijää. Tarkempi lista yrityksistä löytyy sivustolta https://www.selry.fi/lakko/

Näin ollen tuotteiden saatavuudessa tulee olemaan häiriöitä viikoilla 5 ja 6. Ylläpidämme saatavuustietoja parhaamme mukaan järjestelmissämme.

Vaikka olemme kehottaneet asiakkaitamme varautumaan lakkoon tilaamalla tuotteita ennakkoon, huomioittehan, että emme voi järjestää ylimääräisiä tai normaalista poikkeavia kuljetuspäiviä.


Pahoittelemme poikkeustilanteen aiheuttamaa haittaa.

MEIRA NOVA OY
Arja Liimatainen
Kaupallinen johtaja


Jaa sisältöä: