Ajankohtaista

Uutishuone

Meira Novan Drive-In-myymälä auki jälleen keskiviikkona 13.5.2020

07.05.2020

Meira Nova tarjoaa kolmatta kertaa nyt myös kuluttaja-asiakkaille mahdollisuuden ostaa ravintolamyyntiin tarkoitettuja tuotteita edulliseen hintaan tilapäisestä Drive-In-myymälästä. Drive-In-myymälä on auki keskiviikkona 13.5.2020 klo 16.00-19.00.

Asiointi myymälässä tapahtuu tuttuun tapaan drive-in-periaatteella, eli autosta ei nousta koko asioinnin aikana.

Saatavilla on erilaisia tuotepaketteja sekä yksittäisiä kylmä- ja pakastetuotteita. Pääset tutustumaan tuotteisiin ja tuotepaketteihin seuraavista linkeistä: Tuotepaketti 1: Valion tuotepaketti, Tuotepaketti 2, Horeca-tuotteet sekä pakasteet.

Voit varmistaa tuotteiden saatavuuden tilaamalla tuotteet ennakkoon tai halutessasi vasta paikan päällä. Pääset tekemään ennakkotilauksen tästä lomakkeesta. Ennakkotilaukset tehtävä keskiviikkoon 13.5. klo 10.00 mennessä. HUOM. Tuotepaketti 1 & 2 ainoastaan ennokkotilaamalla.

Huomioittehan, että osassa tuotteita on lyhyt säilyvyys. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotepakettien sisältöä, mikäli tuote pääsee loppumaan. Tämä loppunut tuote korvataan silloin samanarvoisella tuotteella.

Tuotepaketteja myydään niin kauan kuin tavaraa riittää. Tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Muistakaa varautua kylmälaukuin, jotta kylmäsäilytystä vaativat sekä pakasteet säilyvät kylminä.

Huom. maksuvälineenä käy ainoastaan korttimaksu. Ostot eivät kerrytä S-bonusta.

Varauduttehan mahdollisiin jonoihin Tuusulassa Palkkitiellä.

Aika ja paikka:

Meira Nova Oy, Palkkitie 10, 04300 Tuusula

keskiviikko 13.5.2020 kello 16.00-19.00

 

Ajo-ohjeet Drive-In-myyntipisteelle:

1. Sisäänajo portista

2. Myyntipiste, rahastus

3. Tuotepakettien luovutus

4. Poistuminen samoista porteista kuin sisään tullessa

 

Tervetuloa!


Jaa sisältöä: