Ajankohtaista

Uutishuone

Meira Novan nettikauppa uudistuu

07.01.2019 | Novalainen vastaa

Miksi Meira Novan nettikauppa uusitaan?

Meira Novan nykyinen nettikauppa perustettiin lähes 15 vuotta sitten ja vaikka se on palvellut hyvin, koemme, että se on tullut tiensä päätökseen.

Nyt käytössä oleva nettikauppa on saanut paljon hyvää palautetta. Haluammekin pitää nykyiset, hyvät ominaisuudet, mutta tuoda myös paljon uutta.

Milloin uusi nettikauppa tulee käyttöön?

Tavoitteena on, että uuden verkkokaupan pilotointi aloitetaan valitulla asiakaskunnalla tammi-helmikuussa. Aikataulusta tiedotetaan tarkemmin alkuvuoden aikana Tilaajainfossa, kannattaa siis lukea kaikki tiedotteet sieltä huolella.

Kauppaan kirjaudutaan samasta paikasta kuten ennenkin. Asiakkaat tulevat saamaan uudet nettitunnukset kirjautumista varten ennen siirtymistä uuteen nettikauppaan. Opastamme ja koulutamme asiakkaita uuden kaupan käyttöön. Kutsut verkkokoulutuksiin tulevat Tilaajainfoon.

Miten tuotteita haetaan uudessa nettikaupassa?

Hakutoiminnot tulevat entistä monipuolisemmiksi. Tällä hetkellä tuotteita voi hakea nimen, tuotenumeron, valmistajan ja EAN-koodin mukaan, mutta uudessa kaupassa hakukriteeriksi voi valita myös oman valikoiman, tuotealueen, tavararyhmän, pakkausmerkinnän tai allergeenit. Tuotteita pystyy myös hakemaan useammalla hakukriteerillä samanaikaisesti, kuten esimerkiksi gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet.

Toimiiko uusi kauppa myös kännykässä?

Uusi kauppa toimii myös matkapuhelimessa, mutta ei ihan niin laajasti kuin työasemalla. Uusi nettikauppa skaalautuu eri laitteisiin ja jatkossa tilaaminen onnistuu siis näppärästi sekä puhelimella että tabletilla.

Vanhaan nettikauppaan on toivottu kuvia tuotteista. Tuleeko niitä nyt?

Kyllä vain! Kuvia on tosiaan kovasti toivottu. Uudessa nettikaupassa tuotteet ovat linkitetty GS1-tuotetietojärjestelmään, jonka kuvapankista kuvat uivat järjestelmäämme. Kuvat aukeavat tarvittaessa kunkin tuotteen kohdalla klikkaamalla. 

Mitä muuta uutta tulee?

Uuden nettikaupan myötä otamme käyttöön uuden maksutavan. Meira Novan asiakkaat voivat maksaa ostoksensa myös luottokortilla. Tuotteiden toimitus on edelleen kuten aiemminkin.

Kaupan visuaalinen ilme muuttuu nykyaikaisemmaksi ja raikkaammaksi. Uusi kauppa tulee olemaan myös entistä helppokäyttöisempi. 

Anne Sandberg
Nettipäällikkö


Jaa sisältöä: