Ajankohtaista

Uutishuone

Meira Novan tuotenäyttelyt järjestetään syksyllä

23.06.2016 | Novalainen vastaa

Meira Novan tuotenäyttelyt keräävät sekä näytteilleasettajia että vieraita. Näyttelyiden suosio on ollut nousussa, eikä ihme, sillä näyttelyt ovat erinomainen tapa tutustua Meira Novan tarjoamiin tuotteisiin.

Mikä on Meira Novan tuotenäyttely?

Meira Novan tuotenäyttely on vuosittain yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettävä myyntinäyttely. Tapahtumassa mennään vahvasti tuote edellä eli jokaisella mukana olevalla näytteilleasettajalla on yksi päätuote ja sitä tai muuta tarjoomaa tukevia muita tuotteita tai palveluita. Osa mukana olevista tuotteista ovat jo Meira Novan valikoimassa ja osa on uutuuksia.
Tuotteet esitellään ständeillä, joita vieraat kiertävät ja keräävät maistiaisia lautaselleen. Samalla on hyvä tilaisuus jutella yhteistyökumppanin kanssa ja tutustua yritykseen, sen toimintaan ja tarjoomaan.
Myös Meira Nova on esillä näyttelyssä omalla osastollaan.

Kenelle näyttely on suunnattu ja miten ilmoittaudutaan?

Näyttely on suunnattu kaikille asiakkaillemme, nykyisille ja myös tuleville. Kutsut tapahtumiin lähetetään syyskuun alussa ja ilmoittautuminen tapahtuu kutsun ohjeiden mukaisesti. Itse tapahtumat ovat lokakuussa.

Missä näyttelyitä järjestetään?

Näyttely järjestetään neljällä paikkakunnalla: Vantaalla, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa. Nämä paikat valittiin, jotta tuotenäyttely olisi valtakunnallisesti kaikille asiakkaillemme helposti saavutettavissa joko julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla.
Kaikki vieraat paikkakunnasta riippumatta saavat saman näyttelykokemuksen, sillä konsepti on kaikissa näyttelyissä sama.  Myös mukana olevista yhteistyökumppaneista suurin osa on samoja kaikissa neljässä näyttelyssä.

Miten näyttely eroaa viimevuotisesta?

Meillä on ollut viime vuosina positiivinen ongelma: näyttelyt ovat olleet melkein liiankin suosittuja ja kävijöitä on ollut lähes tungokseen asti. Tämän vuoksi nyt järjestetäänkin entisen kahden sijasta neljä näyttelyä eri puolilla Suomea. Tapahtumat on suunniteltu niin, että niissä olisi sopiva määrä yhteistyökumppaneita ja vieraita. Näin kohtaamiset sujuvat kiireettömästi ja vierailla on tilaa ja aikaa keskittyä näyttelyn antiin.

Miksi kannattaa tulla Meira Novan tuotenäyttelyyn?

Meira Novan tuotenäyttely on erinomainen tapa tutustua tuotteisiin ja päästä suoraan kontaktiin niiden takana olevien yritysten kanssa. Samalla voi vaihtaa kuulumisia kollegoiden kanssa. Näyttelyssä voi myös tavata Meira Novan henkilöstöä ja keskustella esimerkiksi toivomuksista yhteistyön suhteen.
Jukka Rintala
Näyttelypäällikkö
Meira Nova Oy

 

* 4.10. Oulu, Radisson Blu Hotel Oulu

* 6.10. Vantaa, Original Sokos Hotel Vantaa

* 11.10. Turku, Radisson Blu Marina Palace Hotel

* 13.10. Jyväskylä, Solo Sokos Hotel Paviljonki


Jaa sisältöä: