Ajankohtaista

Uutishuone

Meira Novan tuotenäyttelyt - olethan jo ilmoittautunut mukaan?

18.04.2018 | Novalainen vastaa

Meira Novan tuotenäyttelyt ovat vuosittain järjestettäviä asiakastapahtumia. Toukokuussa järjestettävät näyttelyt ovat mainio tapa tavata yhteistyökumppaneitamme, maistella tuotteita ja verkostoitua alan ihmisten kanssa. 

Tuotenäyttelyihin kutsutaan kaikki Meira Novan asiakkaat. Kutsu tulee sähköpostilla huhtikuun aikana, mutta jos et ole sitä saanut, ota yhteyttä Meira Novan yhteyshenkilöösi tai osoitteeseen yhteydenotot@meiranova.fi

Mikä on Meira Novan tuotenäyttely?

Käytännössä näyttely toimii niin, että mukana olevat näytteilleasettajat esittelevät ständeillä uutuuksia ja muita tuotteitaan. Vieraat kiertävät ständeillä ja keräävät maistiaisia lautasilleen. Samalla on hyvä tilaisuus tutustua yritykseen ja vaihtaa ajatuksia tuotteista.

Miksi tuotenäyttelyyn kannattaa tulla?

Tuotenäyttelyt ovat olleet todella tykättyjä tapahtumia, joiden tunnelma on aina ollut mukavan rento. Tilaisuudet ovat erinomaisia paikkoja verkostoitumiseen, sillä paikalla on kollegoita, yhteistyökumppaneita ja meitä meiranovalaisia. Samalla pääsee kattavasti maistelemaan erilaisia tuotteita.

Kaikissa näyttelyissä on myös yhteistyökumppaneiden järjestämiä koulutuksia, joita kannattaa hyödyntää. Lisätietoa koulutuksista on kutsussa ja ilmoittautumisessa.

Missä ja milloin tuotenäyttelyt pidetään?

Tämänvuotiset tuotenäyttelyt järjestetään toukokuussa neljällä paikkakunnalla: 3.5. Oulussa, 8.5. Kuopiossa, 17.5. Turussa ja 22.5. Helsingissä. Näyttelyt ovat nyt ensimmäistä kertaa keväällä. Kuulemme mielellämme palautetta uudesta ajankohdasta!

Neljä paikkakuntaa eri puolilla Suomea mahdollistaa kaikkien asiakkaittemme pääsyn tilaisuuteen. Jokaiseen tuotenäyttelyyn järjestetään maksuttomia bussikuljetuksia, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Bussikuljetusten aikataulut tulevat kutsun yhteydessä.  

Miten tuotenäyttelyt näkyvät sosiaalisessa mediassa?

Somekanavissamme ennen ja jälkeen tapahtumien sekä niiden aikana on runsaasti näyttelyasiaa. Näyttelyvieraiden ja yhteistyökumppaneiden kuvat ja jutut ovat myös oikein tervetulleita. Muistathan käyttää hashtagia #meiranova niin saadaan kaikki näyttelyfiilikset koottua yhteen paikkaan! 

Nähdään näyttelyissä! 

Jenni Naakka
Meira Nova Oy


Jaa sisältöä: