Ajankohtaista

Uutishuone

Miksi Meira Novalla on tuontitoimintaa?

16.02.2017 | Novalainen vastaa

Mitä etua ravintolalle on Meira Novan tuonnista?

Oma maahantuonti mahdollistaa edullisemmat hinnat, mikä näkyy hintaetuna myös asiakkaalle. Toimitusketjua on helpompi valvoa, kun on suora yhteys valmistajaan. Hyödynnämme konserniyhteistyönä myös Inexin kuljetuksia, jolloin ajankohtaisen tiedon saaminen kuljetusten aikatauluista on erityisen helppoa. Rahtien hinnat ovat sitä edullisempia, mitä enemmän voimme keskittää kuljetuksia Inexille.

Meira Novalla on tuontituotteita noin 250 ja yhteistyökumppaneita noin 70. Euromääräisesti suurin tuoteryhmä on juustot, muita tuotteitamme ovat muun muassa riisit, pastat, etikat, hedelmä- ja vihannessäilykkeet, tonnikalat ja öljyt. Tuontimaita ovat esimerkiksi Italia, Espanja, Kreikka, Saksa, Ranska, Hollanti, Indonesia ja Thaimaa.

Millä tavoin tuontiosasto palvelee asiakkaita?

Käymme aktiivisesti läpi Meira Novalla valikoimassa olevia tuotteita ja selvitämme, olisiko meidän mahdollista tuoda vastaavia itse edullisemmin. Kokemuksemme mukaan säästö on voinut olla jopa 70 prosenttia, kun on vaihdettu oman tuonnin tuotteeseen, laatua kuitenkaan alentamatta.

Kannustammekin asiakkaita olemaan meihin päin aktiivisesti yhteydessä ja ehdottamaan uusia, heille tarpeellisia tuotteita, joiden tuontimahdollisuuksia voisimme kartoittaa. Näin voimme saada suuriakin kustannussäästöjä asiakkaalle.

Valtteri Kaukovalta
Tuotepäällikkö
Meira Nova Oy


Jaa sisältöä: