Ajankohtaista

Uutishuone

Tervetuloa tuotenäyttelyihin marraskuussa!

22.06.2021 | Ajankohtaista

Tämänvuotiset tuotenäyttelyt järjestetään marraskuussa neljällä paikkakunnalla: Oulussa tiistaina 16.11., Helsingissä maanantaina 22.11., Jyväskylässä keskiviikkona 24.11. ja Turussa tiistaina 30.11. Tapahtumat ovat siirtyneet jo muutamaan kertaan koronapandemian takia, mutta nyt toivomme, että ne päästään vihdoin järjestämään.

Mikä on tuotenäyttely?

Meira Novan tuotenäyttelyt ovat tavallisesti vuosittain järjestettäviä asiakastapahtumia. Ne ovat mainio tapa tavata yhteistyökumppaneitamme, tutustua tuotteisiin ja verkostoitua alan ihmisten kanssa.

Tapahtumissa yhteistyökumppanimme esittelevät yrityksiään ja tuotteitaan omilla ständeillään. Lisäksi tuotteista kootaan runsas ja herkullinen buffet-pöytä. Näyttelyn käynnistää ajankohtaisia aiheita käsittelevä seminaari.

Tänä syksynä tapahtumat henkivät tavanomaista juhlavampaa tunnelmaa, kun Meira Nova täyttää 30 vuotta.

Miten tapahtumiin pääsee mukaan?

Tuotenäyttelyihin kutsutaan kaikki asiakkaamme. Kutsu tulee sähköpostilla lähempänä tapahtumia, mutta jos lokakuuhun mennessä et ole sitä saanut, ota yhteyttä Meira Novan yhteyshenkilöösi.

Kaikkiin tuotenäyttelyihin järjestetään kuljetuksia joko junalla tai busseilla, joten niihin pääsee kätevästi myös ilman omaa autoa. Tarkemmat tiedot kuljetuksista tulee kutsun mukana.

Merkkaa jo kalenteriisi, lisää tietoa syksyllä! Tervetuloa mukaan!

 


Jaa sisältöä: