Uutishuone

Uutishuone

Tervetuloa Nova Tuoteideat -asiakastapahtumaan 5.10.!

18.09.2023 | Ajankohtaista

Meira Novan uudistunut asiakastapahtuma kokoaa yhteen asiakkaat, yhteistyökumppanit ja meiranovalaiset. Tule mukaan Sokos Hotel Flamingoon Vantaalle 5.10.!

Mikä on Nova Tuoteideat?

Nova Tuoteideat on Meira Novan tapahtuma asiakkaille. Tilaisuudessa pääsee tutustumaan yhteistyökumppaneittemme uusimpiin tuotteisiin, tapaamaan kollegoja ja meiranovalaisia sekä nauttimaan mukavasta tunnelmasta.

Aiemmin Tuotenäyttelynä tunnettu tapahtuma on nyt uudistunut ja nimeltään Nova Tuoteideat. Tapahtuman keskiössä on upea ruokakatu, jossa tarjoillaan maistuvia herkkuja. Lähes 70 yhteistyökumppaniamme esittelee tuotteitaan ja toimintaansa monipuolisilla esittelypisteillä sekä myös koulutuksissa ja tietoiskuissa.

Mitä muuta Tuoteideoissa on tarjolla?

Tilaisuudessa pääsee tutustumaan Suomen Innovatiivisimmat Uutuudet -kilpailun finalistituotteisiin ja äänestämään omaa suosikkia. Eniten ääniä saanut tuote julistetaan tapahtuman päätteeksi juhlavin menoin Vuoden Nova-tuotteeksi.

Alueella sijaitsee myös Meira Novan oma paviljonki, jossa opastetaan nettikaupan kysymyksissä ja keskustellaan vastuullisuusnäkökulmista esimerkiksi toimitusketjun osalta.

Missä tapahtuma pidetään ja miten sinne pääsee?

Nova Tuoteideat 2023 pidetään torstaina 5.10. Vantaalla, Sokos Hotel Flamingossa, kauppakeskus Jumbon välittömässä läheisyydessä. Tapahtuma käynnistyy kello 13 ja päättyy kello 17.

Flamingoon pääsee kätevästi maksuttomalla bussikuljetuksella Helsingin keskustasta tai Tikkurilan juna-aseman läheltä. Flamingossa ja Jumbossa on myös reilusti maksutonta pysäköintitilaa.

Tapahtumaan kannattaa ilmoittautua etukäteen, se nopeuttaa sisäänpääsyä ja voit samalla varmistaa paikkasi myös koulutuksiin ja bussikyytiin. Ilmoittautumislinkki on tapahtuman kutsussa, olethan yhteydessä Meira Novan yhteyshenkilöösi, jos et ole saanut kutsua.

Nähdään 5.10. Vantaalla!

 


Jaa sisältöä: