Uutishuone

Uutishuone

ISO 9001 -sertifikaatti Meira Novalle

20.12.2023 | Ajankohtaista

Meira Nova saavutti ISO 9001 -sertifioinnin vuoden 2023 loppupuolella. Sertifikaatti luovutettiin 20. joulukuuta.

”Olemme yrityksenä ja sen henkilöstönä erittäin ylpeitä saamastamme ISO 9001 -sertifikaatista. Se osoittaa Meira Novan sitoutumisen korkeisiin laatuvaatimuksiin ja prosessien jatkuvaan parantamiseen”, Meira Novan laatu- ja vastuullisuuspäällikkö Susanna Viitaniemi iloitsee.

Uusi sertifikaatti tuo mukanaan useita etuja Meira Novan asiakkaille. Se vahvistaa Meira Novan sitoutumisen laatuun. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että Meira Nova noudattaa sovittuja laatuvaatimuksia kaikissa toimintaprosesseissaan. Sertifikaatti edistää myös prosessien tehokkuutta, mikä näkyy parantuneena asiakaskokemuksena sekä -tyytyväisyytenä.

”Meira Nova on sitoutunut täyttämään asiakkaidensa odotukset. ISO 9001 -sertifioinnin myötä pystymme tarjoamaan entistä parempaa palvelua ja varmistamaan, että tuotteet vastaavat asiakkaiden tarpeita”, Viitaniemi sanoo.

ISO 9001 -sertifikaatti on kansainvälisesti tunnustettu merkki yrityksen sitoutumisesta laatuun.

”Asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että he ovat tekemisissä luotettavan ja vastuullisen toimituskumppanin kanssa. He voivat odottaa entistä parempia tuotteita ja palveluita, kun Meira Nova jatkaa laadun ja tehokkuuden parantamista.”

Sertifikaatti luovutettiin Meira Novan tiloissa 20.12. Sertifiointikumppanina toimii Kiwa.

Kuvassa vasemmalta talousjohtaja Jorma Vierimaa, henkilöstöpäällikkö Sini Tuovinen, kaupallinen johtaja Arja Liimatainen, logistiikkajohtaja Lauri Ahorinta, toimitusjohtaja Pasi Berggren, laatu- ja vastuullisuuspäällikkö Susanna Viitaniemi ja hankintajohtaja Terhi Liukkonen Meira Novalta sekä  liiketoimintapäällikkö Rami Hartonen ja Lead Auditor Anna-Maria Mäkelä Kiwalta.


Jaa sisältöä: