Tavarantoimittajille

Olemme koonneet sopimustavarantoimittajillemme yhteistyömme kannalta tärkeitä ohjeita ja tiedotteita omalle sivulleen. Voit kirjautua yhteistyökumppanisivulle navigaatiopalkista  tai klikkaamalla linkkiä tässä Yhteistyökumppanille.

Mikäli tarvitset lisätietoa, ole yhteydessä Meira Nova hankinnan yhteyshenkilöösi.

Yleistä laatuvaatimuksistamme

Meira Nova noudattaa omassa toiminnassaan ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän vaatimuksia. Laadunhallintajärjestelmä ISO 9001 edustaa sitoutumistamme korkeaan laadunhallintaan ja asiakastyytyväisyyden jatkuvaan parantamiseen.
Haluamme varmistaa, että tavarantoimittajamme ja palveluntuottajamme ovat tietoisia, mitä odotamme kumppanuudeltamme ja miten ISO 9001 -sertifikaatti vaikuttaa yhteistyöhömme.

Lue lisää laadunhallintajärjestelmästämme tästä!

Teemme kaikkien toimittajiemme kanssa kirjallisen hankintapuitesopimuksen. Tuoteryhmäkohtaiset laatuvaatimukset ja odotuksemme voit lukea alla olevien linkkien kautta.

Vastuullinen hankinta

Alkuperämaasta riippumatta kaikkien valikoimissa olevien tuotteiden on täytettävä Meira Novan määrittelemät vastuullisuuslinjaukset. Samalla edellytämme, että periaatteet jalkautetaan hankintaketjussa alaspäin. Meira Novan jokainen toimittaja sitoutuu linjauksiin hankintapuitesopimuksen kautta. Arvioimme linjauksen yleiset periaatteet, valikoimiin hyväksyttävät lajit ja lajikohtaiset kriteerit säännöllisesti. Vastuullisuuslinjaukset ovat yhteneväiset S-ryhmän vastuullisuuslinjauksiin. 

Tutustu Meira Novan vastuullisuuslinjauksiin

Lue lisää vastuullisesta hankintaketjusta

Meira Nova kuuluu S-ryhmään ja on sen kautta sitoutunut S-ryhmän vastuullisuuslinjauksiin ja eettisiin periaatteisiin. Lisää S-ryhmän vaatimuksista voit lukea alla olevista linkeistä.

Kun olet tutustunut ohjeisiin, ota yhteyttä sähköpostitse hankintapalveluumme!
Hankintapalvelun yhteystiedot