Uutishuone

Uutishuone

Työturvallisuuden merkityksestä muistutetaan Meira Novalla kampanjan avulla

03.04.2024 | Ajankohtaista

Työturvallisuus on tärkeää niin yksilöille, organisaatiolle kuin sidosryhmillekin. Meira Novalla käynnistettiin vuoden alussa Työturvallisuuden Noste.

Työturvallisuus on erittäin tärkeä asia, jonka merkitys ulottuu niin yksilöihin, koko organisaatioon sekä sidosryhmäkumppaneihinkin.

Työturvallisuus varmistaa, että työntekijät voivat työskennellä turvallisessa ympäristössä ja pääsevät myös terveenä kotiin. Vähentyneet tapaturmat ja sairastumiset parantavat työntekijöiden elämänlaatua ja terveyttä. 

Turvallinen työympäristö edistää myös tekemisen tehokkuutta ja tuottavuutta. Kun työntekijät voivat keskittyä työhönsä ilman turvallisuusriskejä, työteho paranee. Turvallinen työympäristö myös edesauttaa positiivisen työilmapiirin tunnetta, kun työntekijät tuntevat olonsa arvostetuiksi ja turvallisiksi.

Meira Novalla käynnistettiin vuoden 2024 alussa Työturvallisuuden Noste. Olemme jakaneet vuoden teemakuukausiin. Kuukausien sisällä kampanjointi jaetaan viikkotasoille. Jaamme tietoa, osallistamme työntekijöitä ja sidosryhmäkumppaneita ja palkitsemme työturvallisuuden parannuksista.

Teemakuukaudet 2024:

1. Työturvallisuuden perusteet
2. Turvallisesti liikenteessä
3. Työskentelen turvallisesti
4. Autan kaveria
5. Pelastusturvallisuus, osa 1
6. Pelastusturvallisuus, osa 2
7. Toimenpiteiden väliarviointi
8. Paikat siistinä
9. Mielen hyvinvointi
10. Kuljetusten turvallisuus
11. Auditoinnit ja tarkastukset
12. Tilinpäätös, miten työturvallisuus parani vuoden aikana


Jaa sisältöä: