Ajankohtaista

Uutishuone

Meira Novan tuotenäyttelyt - tervetuloa mukaan!

14.04.2022 | Ajankohtaista

Tuotenäyttelyt ovat Meira Novan asiakkailleen vuosittain järjestämiä tapahtumia.

Koronapandemian vuoksi tuotenäyttelyitä ei ole voitu kahteen vuoteen järjestää, mutta vihdoin tänä keväällä voimme jälleen kohdata, tällä kertaa hieman juhlavammissa merkeissä Meira Novan täytettyä 30 vuotta viime vuoden lopulla.

Tuotenäyttelyt ovat erinomainen tapa tutustua tuotteisiin ja niiden takana oleviin yrityksiin, tavata yhteistyökumppaneita, kollegoja ja meiranovalaisia sekä viihtyä hyvän ruoan, ohjelman ja tunnelman parissa.

Missä ja milloin ne järjestetään?

Tapahtumat järjestetään neljällä paikkakunnalla:
• tiistai 26.4. Helsinki, Original Sokos Hotel Triplan kokousosasto (oma sisäänkäynti)
• maanantai 2.5. Tampere, Solo Sokos Hotel Torni, Paja Kongressi
• tiistai 10.5. Oulu, Radisson Blu Hotel Oulu
• tiistai 31.5. Mikkeli, Saimaa Stadiumi

Kaikki tapahtumat alkavat kello 13 ja päättyvät kello 18.

Mitä tuotenäyttelyissä tapahtuu?

Näyttelyiden juhlavaksi keskipisteeksi kootaan herkullinen buffet-pöytä yhteistyökumppaneidemme tuotteista. Näytteilleasettajien ständeillä voi tavata toimittajien edustajia ja kysellä tuotteista tarkemmin.

Nettikauppaklinikalla ratkaistaan mahdollisia nettikaupan käyttöön liittyviä pulmia ja vastuullisuuden infopisteellä on tärkeää asiaa vastuullisuudesta.

Tapahtumat käynnistyvät tulevaisuuden ruokailua luotaavalla seminaarilla. Television Voiko tätä syödä? -ohjelmasta tuttu biotekniikan tohtori Lauri Reuter innovoi tulevaisuuden ratkaisuja ruokapalvelualalle. Julkaisemme seminaarissa myös Turun yliopiston tekemän tutkimuksen siitä, miten kulutuskysynnän arvioidaan kehittyvän seuraavan kymmenen vuoden aikana. Lisäksi kaikkien kävijöiden kesken järjestetään arpajaiset runsain palkinnoin.

Miten pääsee mukaan?

Olemme lähettäneet tilaisuuksiin kutsun sähköpostilla. Mikäli et ole kutsua saanut, olethan yhteydessä Meira Novan yhteyshenkilöösi.

Kutsussa on ilmoittautumislinkki, jota klikkaamalla pääsee täyttämään tiedot. Ilmoittautumisen lähetettyä tulee sähköpostiin vahvistus.

Tuotenäyttelyihin järjestetään eri puolilta Suomea bussikuljetuksia, joita kannattaa hyödyntää etenkin jos on tulossa pidemmän matkan takaa. Reitit, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet ovat kutsun liitteenä.

Tervetuloa mukaan!

 


Jaa sisältöä: